Charmaid

  • voor behoud van een gezonde huid
  • ondersteunt het afweersysteem
  • ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten).

Wil je onze producten gebruiken voor knaagdieren? Dat kan: neem even contact met ons op voor de juiste dosering.

Een gezonde huid en vacht is niet vanzelfsprekend: huidaandoeningen kunnen door allerlei oorzaken ontstaan. Je huisdier kan bijvoorbeeld een besmettelijke aandoening oplopen, of er kunnen wonden ontstaan bij het vechten met andere dieren of bij contact met hitte of vuur.  

Charmaid is een speciale mix van 7 geselecteerde kruiden in combinatie met Shilajit. Het is een effectieve samenstelling voor behoud van een gezonde huid en ter ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid en het afweersysteem. Het kan gebruikt worden in elke levensfase van je huisdier, ook bij puppy's en kittens. Voor o.a. honden en katten. Het is bijzonder effectief in combinatie met Charmil plus gel en/of Charmil pump spray. 

 

Een verpakking bevat 30 capsules.

Werkzame stoffen: Curcuma longa, Allium sativum, Cedrus deodara, Azadirachta indica, Berberis lycium, Mangifera indica, Inula racemosa, Shilajit. Overige ingrediënten: zie label.

Gebruiksaanwijzing: zie beneden.

Op voorraad
Nog 23 beschikbaar
SKU
DIE-GAR-004
€ 19,00

Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen. Voor oraal gebruik bij dieren.

 

Gebruiksaanwijzing (tenzij anders voorgeschreven):

- tot 10 kg lichaamsgewicht: 1 capsule, eenmaal per dag gedurende ten minste 15 aaneengesloten dagen.

- lichaamsgewicht boven 10 kg: 2 capsules, eenmaal per dag gedurende ten minste 15 aaneengesloten dagen.

De duur van de therapie kan naar behoefte worden verlengd.

 

 

De informatie op deze pagina is beschikbaar gesteld door Ayurvet.

Ayurvet, met natuurlijke oplossingen voor de hedendaagse verzorging van huisdieren

De Ayurvet- en Ayupet-producten zijn ontwikkeld voor de verzorging van huisdieren. Ze zijn gemaakt van kruiden en mineralen en zijn vrij van synthetische toevoegingen. Bij de productie werd eeuwenoude ayurvedische kennis gecombineerd met de nieuwste onderzoeksresultaten en technologie, waardoor de producten zowel qua samenstelling als werkzaamheid precies dat bieden wat onze huisdieren nodig hebben.

Het productassortiment van Ayurvet omvat vacht- en huidverzorgingsproducten voor zowel uitwendig als inwendig gebruik (zoals shampoo, wondverzorging en anti-parasitaire verzorging), evenals producten die effectieve en natuurlijke oplossingen bieden voor de meest voorkomende klachten bij dieren.

Zo kunnen baasjes iets teruggeven voor de vreugde die ze elke dag aan hun huisdieren beleven.

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet altijd toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Meer informatie
Aantal 30
Soort Capsules