Cerebex capsules

Madukaparni:

  • draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen
  • gunstige invloed op de bloedcirculatie

Shankapushpi:

  • draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen
  • gunstig voor een goede geestelijke balans
  • rustgevend

Brahmi:

  • heeft een ontspannende, rustgevende werking
  • verbetert het geheugen
  • voor betere leerprestatie
  • bevordert concentratievermogen

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

 

Cerebex is een combinatie van verschillende Ayurvedische kruiden, waaronder Madukaparni (Gotu kola), Shankapushpi en Brahmi. Op de dosha’s (constitutie) van een persoon heeft Cerebex een verlagende werking op Vata en Kapha.

 

Een verpakking bevat 45 vegetarische capsules.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2-3 maal daags 1 capsule met een vol glas water innemen na de maaltijd tenzij anders geadviseerd. Maximaal 6 capsules per dag.

Ingrediënten: zie label. 

 

Bekend als: Cerebex capsules

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-051
€ 43,00

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

 

Meer informatie
Aantal 45
Soort Capsules
Vegetarisch Ja