Caloz

Prijsverlaging i.v.m. uiterste verkoopdatum t/m 30 juli 2021

 

  • ondersteunt de botten 
  • van belang voor de opbouw van sterke tanden

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten).

Wil je onze producten gebruiken voor knaagdieren? Dat kan: neem even contact met ons op voor de juiste dosering. 

Wat is er mooier dan dat je puppy of kitten opgroeit tot een sterke en gezonde vitale hond of kat. En wat te denken van een ouder dier dat de speelsheid en bewegingsvrijheid van een puppy of kitten behoudt. 

Caloz is een ayurvedisch voedingssupplement voor honden en katten. Het bevat een combinatie van calcium, fosfor, vitamine D3 en B12 en kruiden en wordt speciaal aanbevolen voor:

  • pups en kittens
  • vrouwelijke dieren met pups of kittens
  • honden en katten die regelmatig zwaar worden belast 

 

Een verpakking bevat 300 gram poeder, met maatlepel.

Werkzame stoffen: Calcium, Phosphorus, Vitamin D3, Vitamin B12, Achyranthes aspera, Cissus quadrangularis, Uraria picta. Overige ingrediënten: zie label.

Gebruiksaanwijzing: zie beneden.

Op voorraad
Nog 7 beschikbaar
SKU
DIE-GAR-010
€ 18,95

Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen. Voor oraal gebruik bij dieren. Maatlepel bijgesloten.

 

Gebruiksaanwijzing (tenzij anders voorgeschreven):

Dagelijks toedienen door het te mengen met het voer:

- voor pups en kleine rassen 5-10 g: 1-2 maatlepels

- voor grote rassen 10-20 g: 2-4 maatlepels

 

 

De informatie op deze pagina is beschikbaar gesteld door Ayurvet.

Ayurvet, met natuurlijke oplossingen voor de hedendaagse verzorging van huisdieren

De Ayurvet- en Ayupet-producten zijn ontwikkeld voor de verzorging van huisdieren. Ze zijn gemaakt van kruiden en mineralen en zijn vrij van synthetische toevoegingen. Bij de productie werd eeuwenoude ayurvedische kennis gecombineerd met de nieuwste onderzoeksresultaten en technologie, waardoor de producten zowel qua samenstelling als werkzaamheid precies dat bieden wat onze huisdieren nodig hebben.

Het productassortiment van Ayurvet omvat vacht- en huidverzorgingsproducten voor zowel uitwendig als inwendig gebruik (zoals shampoo, wondverzorging en anti-parasitaire verzorging), evenals producten die effectieve en natuurlijke oplossingen bieden voor de meest voorkomende klachten bij dieren.

Zo kunnen baasjes iets teruggeven voor de vreugde die ze elke dag aan hun huisdieren beleven.

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet altijd toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Meer informatie
inhoud 300 g
Soort Poeder