Bronchicyl

Tulsi:

  • ondersteunt de luchtwegen
  • ondersteunt het hart
  • bij verlies aan vitaliteit

Pippali (piper longum):

  • draagt bij tot een normale spijsvertering
  • ondersteunt het immuunsysteem
  • bij stress/spanning
  • ondersteunt de luchtwegen

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

 

Bronchicyl is een Ayurvedische kruidencombinatie waarin er verschillende kruiden verwerkt zijn, zoals Tulsi, Pushkarmool en Vasaka. Op de dosha’s (constitutie) van een persoon heeft Bronchicyl een verlagende werking op Vata en Kapha. 

 

Een verpakking bevat 100 vegetarische capsules.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2-3 maal daags 2-3 capsules met water innemen tenzij anders geadviseerd. Kinderen halve dosering.

Bevat zoethout, mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.  

Ingrediënten: zie label

 

Bekend als: Bronchicyl

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-050
€ 39,50

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

 

Meer informatie
Aantal 100
Soort Capsules
Vegetarisch Ja