Bringaraj (Bringraj)

  • draagt bij aan normale haargroei
  • verzachtende invloed op het hoofd
  • gunstig voor een goede geestelijke balans
  • ondersteunt de reinigende werking van de lever

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

 

Bringaraj (Eclipta alba) is een plant met witte bloemetjes die in tropische gebieden vooral in het wild voorkomt. Omdat de witte bloemen van de plant erg veel lijken op margrieten wordt de plant ook wel valse margriet (‘false daisy’) genoemd. Op de dosha’s (constitutie) van een persoon heeft Bringaraj een balancerende werking. Dit geldt voor Vata, Pitta en Kapha (Tridosha).

 

Een verpakking bevat 60 vegetarische capsules.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 1 capsule met water innemen, tenzij anders geadviseerd.

Werkzame stof: Bringaraj (Eclipta alba). Overige ingrediënten: zie label.

 

Ook bekend als: Bringaraj (Eclipta alba), Bringraj, bhringraj, bringarazh, bringraj, false daisy, vals madeliefje, eclipta prostata, urang aring, King of Hair, Yerba de tago. 

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-035
€ 17,00

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 60
Soort Capsules
Vegetarisch Vegan