Brahmi

  • verbetert het geheugen
  • voor betere leerprestatie
  • bevordert concentratievermogen
  • heeft een ontspannende, rustgevende werking

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

 

Brahmi (Bacopa Monnieri) is een kleine bodemplant die wijdverspreid voorkomt op vochtige plaatsen, zoals bij oevers, bronnen en geïrrigeerde gebieden. Het moerasplantje is een veelgebruikt kruid en wordt al duizenden jaren toegepast als Ayurvedisch kruid. Op de dosha’s (constitutie) van een persoon heeft Brahmi een verlagende werking Vata en Kapha.

 

Een verpakking bevat 60 vegetarische capsules.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 1 capsule met water innemen, tenzij anders geadviseerd.

Werkzame stof: Brahmi (Bacopa monniera). Overige ingrediënten: zie label

 

Ook bekend als: Brahmi, bacopa monniera, brami, bramhi, water hyssop, waterhyssop, thyme-leafed gratiola, herb of grace, Indian pennywort, Indiase distel, gras van genade, Bramia monnieri, Gratiola monnieria, Herpestes monnieria, Herpestis fauriei, Herpestis monniera, Herpestris monnieria, Lysimachia monnieri. Gratiola met tijmblad, Kruid der gratie, Indische waternavel.

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-008
€ 17,00

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 60
Soort Capsules
Vegetarisch Vegan