Boswelia serrata (Shallaki/Salai)

  • voor het behoud van soepele gewrichten
  • voor het behoud van gezond kraakbeen
  • ondersteunt de luchtwegen
  • goed voor een normale maag-functie
  • goed voor de darmwerking

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

 

Boswellia wordt in de Ayurvedische leer al duizenden jaren erkend als heilzaam kruid. De Boswelia Serrata boom is een middelgrote boom die veel voorkomt op droge heuvels in grote delen van India. Uit deze boom wordt traditioneel wierook gewonnen. Wanneer een boswelliaboom ongeveer vier jaar is, worden in de schors sneetjes gemaakt. Uit die sneetjes druppelt witte, vloeibare hars. De druppelvormige hars kristalliseert vervolgens tot goudbruine harskorrels. Die korrels vormen pure, zuivere wierook. In de hars van Boswelia serrata zitten stoffen die bijdragen aan soepele gewrichten*. AKBA (3-acetyl-11-keto-beta-boswellic acid) is het sterkst werkende Boswelliazuur.

Boswelia Serrata wordt door veel mensen gebruikt voor de gewrichten van knieën, heupen en vingers. Dit klassieke middel voor gewrichtsverzorging geeft je weer optimale bewegingsvrijheid! Boswellia serrata hars is een natuurlijk ingrediënt, dat zeer weinig bijwerkingen vertoont en langdurig gebruikt kan worden.

*Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.

 

Een verpakking bevat 60 vegetarische capsules.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 3 maal daags 2 capsules met water innemen, tenzij anders geadviseerd.

Werkzame stof: Boswelia Serrata. Overige ingrediënten: zie label

 

Ook bekend als: Boswelia Serrata, Gomhars, Boswellia serrata (‘boswellia’), gum (oleo)resin, olibanum gum, shallaki, salai, shalai, shalaki, salai guggal, (Indiase frankincense) van Boswellia serrata (Burseraceae familie), Indische wierook.

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-0051a
€ 20,95

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 60
Soort Capsules
Vegetarisch Vegan