Bishgarbha olie (taila)

 

 

Een verpakking bevat 100 ml.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): Twee maal daags de aangetaste delen masseren, tenzij anders geadviseerd. Olie eerst verwarmen tot max. 40°C. Schudden voor gebruik.

Werkzame stoffen: Sesanum indicum, Pongarnia pinnata, Acorus calamus, Hridatri, Piper nigrum, Saindha lawan

 

Ook bekend als: bishgarbha taila, bishgarbha thailam, bishgarbha olie, bisgarbha taila, bisgarbha thailam, bisgarbha olie, bisgarba, bhisgarba, bhisgarbha, bishgarba

Op voorraad
SKU
AYU-TAS-007
€ 15,45

Let op: kan vlekken achterlaten op textiel.

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
inhoud 100 ml
Soort Olie
Vegetarisch Vegan