Komijn-zwart (kalonji) - heel

Biologische zwarte komijn (kalonji) van superieure kwaliteit uit India.

Zwarte komijn smaakt pittig kruidig en doet een beetje denken aan peper, hoewel het een iets meer bitter smaak heeft. Men gebruikt de zaden gemalen of in zijn geheel. Zwarte komijn wordt vaak gebruikt in Indiase curry's en chutneys, evenals in dal, bij lamsvlees en gevogelte, maar ook in desserts en bij fruit.

Voor de Ayurvedische keuken en een evenwichtig dieet.

Op voorraad
Nog 17 beschikbaar
SKU
COS-SPI-011
€ 4,79

Bewaar op een droge, donkere plaats. 

Ingrediënten: Zwarte komijn (kalonji)*, heel (* uit gecertificeerde biologische landbouw).

Inhoud: 100 g

Merk COSMOVEDA

Glutenvrij

Lactosevrij

Vegan

Rauw

Biologisch (Certificaten BIO volgens EEG 834/2007 norm , DE-Öko-003)

Eerlijke handel uit eigen projecten

fabrikant COSMOVEDA, oorsprong India

Meer informatie
inhoud 100 g
Vegetarisch Vegan
Eigenschappen Vegan, Biologisch, Glutenvrij, Lactosevrij