Tikka Curry Masala kruidenmix - L

Biologische, Tikka Curry Masala van superieure kwaliteit.

Tikka Curry Masala is een biologisch en rauw kruidenmengsel gemaakt van koriander, paprika, kurkuma, komijn, peper, garam masala (zwarte peper, koriander, groene kardemom, komijn, kaneel, kruidnagel), mosterdzaad, knoflook, gember, chili.

Het wordt voornamelijk gebruikt voor het kruiden van curry's en dal-gerechten, maar de toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. De masala wordt geroosterd in ghee, voordat de andere ingrediënten voor curry- of dal-gerechten worden toegevoegd (gebruik groenten en peulvruchten die specifiek geschikt zijn voor jouw dosha). De zaden in de masala geven je gerecht een onvergelijkbaar pittige noot. Serveer met bijvoorbeeld rijst of brood, zoals roti, chapati of naan.

Onze massala's worden direct na selectie en verwerking van de ingrediënten in een aromabeschermende verpakking gedaan, om de versheid en het volle natuurlijke aroma op de best mogelijke manier te behouden.

Voor de ayurvedische keuken en een evenwichtig dieet.

Op voorraad
Nog 22 beschikbaar
SKU
COS-MAS-010
€ 6,99

Bewaar op een droge, donkere plaats.

Opmerking: bevat mosterd.

Ingrediënten: Koriander, paprika, kurkuma, komijn, peper, garam masala (zwarte peper, koriander, groene kardemom, komijn, kaneel, kruidnagel), mosterdzaad, knoflook, gember, chili.

Inhoud: 80 g Merk COSMOVEDA

Glutenvrij

Lactosevrij

Vegan

Rauw

Biologisch (Certificaten BIO volgens EEG 834/2007 norm , DE-Öko-003)

Eerlijke handel uit eigen projecten

fabrikant COSMOVEDA, oorsprong Duitsland

Meer informatie
inhoud 80 g
Eigenschappen Vegan, Biologisch, Glutenvrij, Lactosevrij