Thee Drie-Munt - Bio

Probeerverpakking.

Een heerlijk verfrissende theebeleving met drie soorten munt.

 

Cosmoveda theesoorten van premium kwaliteit zijn verfijnde composities van heerlijke kruiden en specerijen, aromatische vruchten en prachtige bloemsoorten. De kruiden zijn grover gesneden voor een unieke smaakbeleving. De subtiele krachten van planten en harmonische aroma’s betoveren lichaam, geest en ziel.

Alle ingrediënten van Cosmoveda thee worden gefabriceerd naar authentieke ayurvedische principes en komen uit gecertificeerde biologische landbouw. Uiteraard Fair trade: van grondstof tot aan het product in de winkel.

Om het milieu te sparen wordt er geen gebruik gemaakt van labeltjes, draadjes en nietjes: de thee is verpakt in biologisch afbreekbare envelopjes uit natuurvlies met grote poriën op basis van maismeel.

Geïnspireerd op Ayurveda: de wijsheid en kennis van een goed en gelukkig leven. Voor een evenwichtige Ayurvedische keuken en dieet.

Op voorraad
Nog 27 beschikbaar
SKU
COS-TEA-015
€ 0,49

Bewaar op een droge en donkere plaats

Bereiding: Overgiet een theezakje met kokend water en laat trekken gedurende 5 tot 7 minuten

Ingrediënten: Pepermuntbladeren* 33%, Nana muntblaadjes* 33%, Watermuntblaadjes* 33%(* uit gecertificeerde biologische landbouw)

Botanisch: Bladeren van pepermunt* 33% Phudina/Mentha piperita, Bladeren van Nana mint* 33% Phudina/Mentha piperita var. "Nana", Bladeren van Watermunt* 33% Phudina/Mentha arvensis (* uit gecertificeerde biologische landbouw)

Inhoud: 1 thee-enveloppe van 1,8 g

Merk COSMOVEDA

Glutenvrij

Lactosevrij

Vegan

Biologisch (Certificaten BIO volgens EEG 834/2007 norm , DE-Öko-003)

Eerlijke handel uit eigen projecten

fabrikant COSMOVEDA, oorsprong Duitsland

Meer informatie
inhoud 1,8 g / 1 st
Vegetarisch Vegan
Eigenschappen Vegan, Biologisch, Glutenvrij, Lactosevrij