-15%

Thee Cleanse-Tien - Bio

Een verwarmende en reinigende theebeleving met gember, zoethout, kardemom, zwarte peper, kurkuma, amalaki, bijvoet, aloë vera, Indische madderwortel en nana muntbladeren.

In Ayurveda speelt de reiniging en eliminatie van gifstoffen en afvalproducten een belangrijke rol. Deze afvalstoffen worden Ama genoemd. Als de reinigingsprocessen in het lichaam vertragen of worden geblokkeerd, kan dit leiden tot verhoogde Ama. 

 

Cosmoveda theesoorten van premium kwaliteit zijn verfijnde composities van heerlijke kruiden en specerijen, aromatische vruchten en prachtige bloemsoorten. De kruiden zijn grover gesneden voor een unieke smaakbeleving. De subtiele krachten van planten en harmonische aroma’s betoveren lichaam, geest en ziel.

Alle ingrediënten van Cosmoveda thee worden gefabriceerd naar authentieke ayurvedische principes en komen uit gecertificeerde biologische landbouw. Uiteraard Fair trade: van grondstof tot aan het product in de winkel.

Om het milieu te sparen wordt er geen gebruik gemaakt van labeltjes, draadjes en nietjes: de thee is verpakt in biologisch afbreekbare envelopjes uit natuurvlies met grote poriën op basis van maismeel.

Geïnspireerd op Ayurveda: de wijsheid en kennis van een goed en gelukkig leven. Voor een evenwichtige Ayurvedische keuken en dieet.

Op voorraad
Nog 29 beschikbaar
SKU
COS-TEA-026
Speciale prijs € 4,24 Normale prijs € 4,99

Bewaar op een droge en donkere plaats

Opmerking: bevat zoethout

Bereiding: Overgiet een theezakje met kokend water en laat trekken gedurende 4 tot 6 minuten

Ingrediënten: Gemberwortel*, Zoethoutwortel*, Kardemomzaad*, Zwarte Pepervruchten*, Kurkumawortel*, Amalaki vruchten*, Bijvoetbladeren*, Aloë Vera bladeren*, Indische Madderwortel*, Nana muntbladeren* (* uit gecertificeerde biologische landbouw)

Botanisch: Wortel van Gember* Shunti/Zingiber officinalis, Wortellikeur vanice* Yashtimadu/Glycorrhyza glabra, Zaden van Kardemom* Ela/Elattaria kardemomum, Vruchten van Zwarte Peper* Maricha/Piper nigrum, Wortel van Kurkuma* Haridra/Curcuma longa, Vruchten van amalaki* Amalaki/Emblica officinalis, Bladeren van Bijvoet* Artemisia vulgaris, Bladeren van Aloë Vera* Kumari/Aloë barbadensis , Wortel van Indiase Madder* Foeniculum (* uit gecertificeerde biologische landbouw)

Inhoud: 45 g (25 thee-enveloppes van 1,8 g)

Merk COSMOVEDA

Glutenvrij

Lactosevrij

Vegan

Biologisch (Certificaten BIO volgens EEG 834/2007 norm , DE-Öko-003)

Eerlijke handel uit eigen projecten

fabrikant COSMOVEDA, oorsprong Duitsland

Meer informatie
inhoud 25 x 1,8 g
Vegetarisch Vegan
Eigenschappen Vegan, Biologisch, Glutenvrij, Lactosevrij