Thee Kapha Dosha - Bio

Pittig en stimulerend: een vurige thee die de Kapha dosha kalmeert. Volgens Ayurveda is Kapha de bio-energie die bestaat uit de elementen water en aarde.

 

Cosmoveda theesoorten van premium kwaliteit zijn verfijnde composities van heerlijke kruiden en specerijen, aromatische vruchten en prachtige bloemsoorten. De kruiden zijn grover gesneden voor een unieke smaakbeleving. De subtiele krachten van planten en harmonische aroma’s betoveren lichaam, geest en ziel.

Alle ingrediënten van Cosmoveda thee worden gefabriceerd naar authentieke ayurvedische principes en komen uit gecertificeerde biologische landbouw. Uiteraard Fair trade: van grondstof tot aan het product in de winkel.

Om het milieu te sparen wordt er geen gebruik gemaakt van labeltjes, draadjes en nietjes: de thee is verpakt in biologisch afbreekbare envelopjes uit natuurvlies met grote poriën op basis van maismeel.

Geïnspireerd op Ayurveda: de wijsheid en kennis van een goed en gelukkig leven. Voor een evenwichtige Ayurvedische keuken en dieet.

Op voorraad
Nog 14 beschikbaar
SKU
COS-TEA-094
€ 5,49

Bewaar op een droge en donkere plaats

Let op: 

  • Kan sporen bevatten van koriander
  • Bevat zoethout - bij hoge bloeddruk moet overmatig gebruik van dit product worden vermeden

Bereiding: Overgiet een theezakje met kokend water en laat trekken gedurende 5 tot 7 minuten

Ingrediënten: gember*, zoethout*, citroengras*, kardemom*, eucalyptus*, kruidnagel*, hibiscusbloemen*, lange peper*, groene myrobalaan* (* uit gecertificeerde biologische landbouw)

Inhoud: 45 g (25 thee-enveloppes van 1,8 g)

Merk COSMOVEDA

Glutenvrij

Lactosevrij

Vegan

Biologisch (Certificaten BIO volgens EEG 834/2007 norm , DE-Öko-003)

Eerlijke handel uit eigen projecten

fabrikant COSMOVEDA, oorsprong Duitsland

Meer informatie
inhoud 25 x 1,8 g
Vegetarisch Vegan
Eigenschappen Vegan, Biologisch, Glutenvrij, Lactosevrij