Agenda en consult boeken

Je kunt een consult boeken bij een van onze specialisten in een plaats bij jou in de buurt. Lees hier meer over de wijzigingen en het protocol van consulten vanwege Corona maatregelen. Kijk hier voor de beschikbare consultdata (onder voorbehoud). Belangrijke wijziging i.v.m. afwezigheid van een assistente: we vragen je nu te kiezen tussen een consult met of zonder vertaling (Engelse vertaling naar Nederlands; een assistent(e) vertaalt voor je via beeldbellen). Als je niet voor een consult met vertaling kiest gaan we er dus van uit dat je Engels spreekt en verstaat. In België is een assistente aanwezig die vertaalt van Engelse naar Nederlands of Frans. Heb je al een consult geboekt voor de komende weken? Dan krijg je nog bericht indien een consultdatum mocht veranderen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief
Contact graag bij voorkeur via email of app: info@ayurvedaspecialist.nl / 0031 (0)6-11392193. Wij zijn telefonisch enkel bereikbaar tijdens kantooruren 0031 (0)6-11392193: ma.di. (wo. onder voorbehoud) do.vr. 

Afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering worden consulten van ayurvedische specialisten vaak (gedeeltelijk) vergoed. KLIK HIER voor meer informatie en/of neem contact op met je zorgverzekeraar. Door online te boeken ga je accoord met onze algemene voorwaarden en ons privacy- en cookiebeleid. Naar privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden.

 

Lita Dash


Kiran Sree Valsan