Avipattikara

Goed voor een normale maagfunctie* 

Bevat het kruid Cyperus rotundus, dit kruid reguleert Pitta en is mild laxerend.

 

* Dit is een (voorlopig) toegestane gezondheidsclaim. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

 

Een verpakking bevat 60 vegan capsules.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 2 capsules met warm water innemen na de maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

Werkzame stoffen: Operculina turpethum, Amomum subulatum, Syzygium aromaticum, Cyperus Rotandus (rest: zie label)

 

Ook bekend als: avipattikara, avipatikara, avipattikar, avipatikar, abipattikar, abipattikara, abipatikar, abipatikara

Op voorraad
Nog 96 beschikbaar
SKU
AYU-FSS-007
€ 17,00

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Ingrediënten: Operculina turpethum, Amomum subulatum, Syzygium aromaticum, Cinnamomum zeylanicum, Triphala, Zingiber officinale, Birnun, Piper nigrum, Cyperus rotundus, Piper longum, Embelia ribes, Sugar

 

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 60
Soort Capsules
Eigenschappen Vegan
Vegetarisch Vegan