Vegetarische Asu Forte (plantaardige glucosamine)

  • 100% vegetarisch
  • Plantaardige tegenhanger van glucosamine en chondroïtine
  • ASU aangevuld met cat's claw en gemberwortel
  • Kwaliteit onafhankelijk getest door NutriControl
  • Hoge zuiverheid
  • Voordelige grootverpakking

ASU Forte: het vegetarische alternatief

ASU Forte is een 100% plantaardig product en daarmee een vegetarische tegenhanger van glucosamine en chondroïtine. Veel mensen hebben baat bij deze twee supplementen. Maar wie dat niet heeft, heeft dat in ongeveer de helft van de gevallen wel bij ASU Forte, zo is onze ervaring.

ASU Forte is echter méér dan een vegetarisch alternatief voor glucosamine en chondroïtine. Het kan namelijk ook uitstekend door niet-vegetariërs worden gebruikt als aanvulling op die twee supplementen. De combinatie van de producten is zeer krachtig.

Belangrijkste ingrediënt van ASU Forte is ASU, een speciaal bewerkt extract van avocado- en sojaolie (AvoVida). Dit ingrediënt bevordert de aanmaak van collageen, wat bijdraagt aan de stevigheid van het kraakbeen.

ASU wordt aangevuld met krachtige extracten van gemberwortel en de cat's claw-plant, vandaar de toevoeging 'Forte'. Van deze extracten is aangetoond dat ze een gunstige invloed hebben op veel biochemische processen in en rond het gewrichtskraakbeen. In de praktijk komt dit neer op een sneller resultaat en een nog betere bescherming van het kraakbeen.

Gebruiksduur van ASU Forte

De ingrediënten in ASU Forte laten elk in een eigen tempo en op een eigen manier hun invloed gelden. Het voornaamste ingrediënt ASU heeft ongeveer 2 maanden nodig voordat de eerste veranderingen waarneembaar zijn. De ingrediënten gemberwortelextract en cat's claw-plantextract zullen in veel gevallen sneller aanslaan.

We adviseren om ASU Forte minimaal drie maanden lang te proberen. Na die periode kan het supplement worden geëvalueerd en worden bekeken of het zinvol is de inname voort te zetten. Veel mensen komen tot de conclusie dat verdere inname meer dan de moeite waard is en gebruiken ASU Forte continu.

Dit is probleemloos mogelijk. ASU Forte kan jarenlang veilig worden gebruikt.

Als je voor de glucosamine van Glucosamine.com kiest, kies je voor kwaliteit:

Veilig product. De leverancier van het hoofdingrediënt ASU is het Amerikaanse Nutegrity, een vooraanstaand bedrijf. De productie vindt plaats volgens de strenge GMP- en HACCP-eisen. Dat betekent dat de fabrikant procedures volgt die voedselveiligheid en -hygiëne waarborgen.

Onafhankelijk getest. Het eindproduct wordt steekproefsgewijs gecontroleerd op zware metalen en biologische verontreinigingen door het onafhankelijk laboratorium NutriControl.

Capsulevorm. ASU Forte zit in capsules in plaats van tabletten. Capsules worden sneller opgenomen en geven minder kans op overgevoeligheid van de maag. Een ander voordeel van capsules is dat ze makkelijker zijn door te slikken dan stroeve tabletten met harde randen. Wie de capsules niet wil of kan nemen, kan ze eenvoudig open maken en alleen het poeder gebruiken.

Specialist sinds 2000. Glucosamine.com is een specialist in voedingssupplementen voor gezonde gewrichten. Het bedrijf werd al in 2000 opgericht door inspanningsfysioloog en bewegingswetenschapper Kris Kuiper en heeft sinds die tijd diverse bijzondere supplementen ontwikkeld. Er is veel kennis en ervaring aanwezig over de werking en veiligheid van deze supplementen.

 

Waarschuwingen

(Lees ook verder onderaan de pagina)

Het ingrediënt gemberwortelextract kan een interactie aangaan met bloedverdunnende / stollingsremmende medicijnen. Overleg de inname van ASU Forte met een arts wanneer je deze medicijnen gebruikt. Niet gebruiken in combinatie met immuunonderdrukkende medicatie Niet gebruiken bij een verleden van galstenen. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding.

Op voorraad
Nog 15 beschikbaar
SKU
AYU-VIT-0005
€ 31,90

 

Inhoud: 180 vegetarische capsules.

Inhoud Inhoud per capsule (per dagdosering van 2 capsules):

  • 150 mg ASU (300 mg)
  • 130 mg gemberwortelextract (260 mg)
  • 50 mg cat's claw-plantextract (100 mg)

 

Bij bepaalde aandoeningen en bij het gebruik van bepaalde medicijnen moeten enkele aanwijzingen in acht worden genomen:

Bloedverdunners en stollingsremmers

Het ingrediënt gemberwortelextract in ASU Forte kan een interactie aangaan met bloedverdunnende / stollingsremmende medicijnen. De interactie betreft een versterking van het effect van het medicijn. Bij gebruik van deze medicijnen raden we aan het gebruik van ASU Forte eerst te overleggen met een arts.

Immuunonderdrukkende medicatie

Het ingrediënt cat's claw-plantextract heeft een stimulerende werking op het immuunsysteem. Daarom wordt afgeraden ASU Forte te gebruiken in combinatie met immuunonderdrukkende medicatie.

Galstenen

Het ingrediënt gemberwortelextract kan, net als gember in voeding, de afgifte van gal bevorderen. Indien er galstenen in de galblaas aanwezig zijn kan gemberwortelextract een galsteenaanval opwekken. Dit supplement kan dan ook beter niet worden gebruikt bij een verleden van galstenen. Er is geen probleem wanneer de galblaas is verwijderd.

Zwangerschap/borstvoeding

Gebruik ASU Forte niet als je zwanger bent, de intentie hebt zwanger te worden of borstvoeding geeft. Het supplement heeft zeer een gunstig veiligheidsprofiel maar er zijn geen studies verricht die een eventuele nadelige invloed op het (ongeboren) kind kunnen uitsluiten.

Gebruik op jonge leeftijd

Het gebruik door kinderen en tieners (tot 18 jaar) wordt afgeraden. Als uitgangspunt wordt genomen dat het lichaam 'volgroeid' moet zijn op het moment dat met het gebruik wordt begonnen. Onder 'volgroeid' wordt zowel de botontwikkeling als de hormonale ontwikkeling verstaan. De reden dat wij dit aanbevelen is dat er geen onderzoek is gedaan naar de veiligheid bij kinderen en tieners.

Overgevoeligheid maag-darmstelsel

Ernstige neveneffecten zijn nooit geconstateerd bij gebruik van de verschillende ingrediënten in ASU Forte. De lichte neveneffecten die bij sommige mensen optreden, betreffen meestal overgevoeligheid van het maag-darmstelsel. Over het algemeen kan dit worden voorkomen worden door het supplement tijdens of vlak na de maaltijd(en) in te nemen.

 

De informatie op deze pagina werd verstrekt door Glucosamine.com

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder.

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 180
Soort Capsules
Vegetarisch Ja