Anu Taila 10 ml

Ayurvedische kruidenolie, te gebruiken als neusdruppels en voor hoofdmassage (in kleine hoeveelheden).

Anu Taila bestaat uit een combinatie van vele ayurvedische kruiden. Anu Taila is geschikt voor vata, pitta en kapha verstoringen (tridosha).

De krachtige combinatie van werkzame kruiden in Anu Taila: Jivanti, Jala Sugandha bala, Devadaru, Jalada, Twak, Sevya (Ushira), Gopi (Sariva), Hima (Shweta Chandana), Darvi(Daruharidra), Madhuka (Yashtimadhu), Plava (Bhadra musta), Agaru, Vari (Shatavari), Pundrahava (Shweta kamala), Utpala (Nila kamala) en Bilva

Op voorraad
Nog 32 beschikbaar
SKU
AYU-FS-082
€ 7,79

Als neusdruppels (algemene dosering): 3 à 4 druppels in elk neusgat aanbrengen en goed opsnuiven. ‘s Morgens en ‘s avonds in liggende positie toepassen. Maximale dosering: per neusgat 6 druppels per keer (kinderen halve dosering) of volgens voorschrift van de ayurvedisch specialist. Schud de fles voor gebruik. Het beste resultaat wordt verkregen als de olie een temperatuur van circa 40°C heeft.

 

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
inhoud 10 ml
Soort Olie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!