Anderen over Ayurveda Specialist

Ayurvedische consulten

D.M. te M.: ‘Kiran is een hele bekwame specialist die mij helpt om meer balans te vinden in het leven. Door het volgen van zijn adviezen voel ik mij fitter. Door de polsdiagnoses weet ik ook beter wat goed is voor mijn lichaam. Al met al ervaar ik Ayurveda en de consulten met Kiran als positief en zou ik het aan iedereen aanraden’.

M.B. te M.: ‘Ruim een jaar geleden boekte ik mijn eerste consult bij Kiran Valsan. Ik stond onder behandeling bij een gynaecoloog vanwege onze kinderwens en ik had destijds behoorlijk veel klachten van de behandelingen die ik kreeg. Ik vond het heel bijzonder dat Kiran door de polsdiagnose zoveel informatie over mijn gezondheidstoestand had. Het klopte ook helemaal precies. Ik kreeg voedings- en leefstijl adviezen en daarnaast een aantal ondersteunende supplementen. In de loop van de tijd herstelde ik van de klachten. Kiran bleef ook positief en met zijn expertise op het gebied van vruchtbaarheid gaf dat vertrouwen. Ons geluk kon niet op toen ik later spontaan zwanger bleek te zijn. We hadden het niet meer verwacht en waren dan ook blij verrast. Ook gedurende de zwangerschap kreeg ik prettige begeleiding van Kiran. Inmiddels ben ik met verlof en kan ons kleine wondertje binnenkort geboren worden’.

Meer reviews Kiran Sree Valsan

Reviews Lita Dash

Marma opleiding en therapie

tekst volgt nog

Panchakarma reinigingskuren

M.R. te T.: ‘Een detox volgen bij Ayurvedisch specialist Lita Dash is een groot cadeau. Iedere keer verwonder ik mij over haar persoonlijke en zeer professionele aanpak. Ook haar team is helemaal afgestemd. Iedere dag wordt alles afgestemd en op jouw welzijn om het beste resultaat te halen. Een detox is voor mij is een maand heel bewust bezig zijn met voeding, mindfulness, yoga, adem en massages. De detoxdagen zijn voor mij ook een mooie stok achter de deur om alle social media los te laten. En het feit dat er iedere dag wordt gekookt en dat je niets hoeft, gun ik iedereen minimaal 1x per jaar. De eerste weken na de Detox verrassen mij iedere keer weer. Dit omdat er zoveel gebeurt tijdens het Detox proces dat is niet te beschrijven maar zeker de moeite waard om eens te ervaren. 
Licht ruimte liefde en tijd voor mijzelf. Dank jullie wel een met name voor de onuitputbare kennis van Lita Dash. 🙏🏽🙏🏽🙏🏽  Namasté’.

Nino Basilashvili: ‘Al langere tijd liep ik rond met buikpijn, wat veel dingen beïnvloedde zoals mijn slaap. Ik wist dat de Panchakarma intens zou worden en ik moest er even doorheen, maar het resultaat is het helemaal waard. Mijn buikpijn is weg en ik ben veel bewuster geworden van mijn lichaam en grenzen. Ik heb besloten om dit eens in de zoveel tijd te herhalen!’

Theo Kerver en Marlies Houben: ‘In augustus 2022 hebben wij deelgenomen aan de Panchakarma-kuur onder leiding van Lita Dash van Ayurveda Specialist en haar team. Wij zijn nog steeds onder de indruk van de vakkennis, intensieve persoonlijke begeleiding en continue aanwezigheid van Lita Dash. Ze was altijd beschikbaar voor vragen van ons en heeft ons, met veel inlevingsvermogen en met humor, door 6 zeer intensieve dagen geleid, samen met een geweldig team van masseuses en koks. Naar wij begrepen hebben is de kuur die wij bij haar hebben ondergaan uitzonderlijk en authentiek en wordt deze nergens anders op dergelijke wijze in Nederland gegeven. We zijn erg dankbaar voor deze unieke kans en voor de ontmoeting met deze formidabele vakvrouw met een groot hart voor alle deelnemers.’

Webshop, Conceptstore & producten

tekst volgt nog