Anderen over Ayurveda Specialist

Ayurvedische consulten

D.M. te M.: ‘Kiran is een hele bekwame specialist die mij helpt om meer balans te vinden in het leven. Door het volgen van zijn adviezen voel ik mij fitter. Door de polsdiagnoses weet ik ook beter wat goed is voor mijn lichaam. Al met al ervaar ik Ayurveda en de consulten met Kiran als positief en zou ik het aan iedereen aanraden’.

M.B. te M.: ‘Ruim een jaar geleden boekte ik mijn eerste consult bij Kiran Valsan. Ik stond onder behandeling bij een gynaecoloog vanwege onze kinderwens en ik had destijds behoorlijk veel klachten van de behandelingen die ik kreeg. Ik vond het heel bijzonder dat Kiran door de polsdiagnose zoveel informatie over mijn gezondheidstoestand had. Het klopte ook helemaal precies. Ik kreeg voedings- en leefstijl adviezen en daarnaast een aantal ondersteunende supplementen. In de loop van de tijd herstelde ik van de klachten. Kiran bleef ook positief en met zijn expertise op het gebied van vruchtbaarheid gaf dat vertrouwen. Ons geluk kon niet op toen ik later spontaan zwanger bleek te zijn. We hadden het niet meer verwacht en waren dan ook blij verrast. Ook gedurende de zwangerschap kreeg ik prettige begeleiding van Kiran. Inmiddels ben ik met verlof en kan ons kleine wondertje binnenkort geboren worden’.

Marma opleiding en therapie

tekst volgt nog

Panchakarma reinigingskuren

M.R. te T.: ‘Een detox volgen bij Ayurvedisch specialist Lita Dash is een groot cadeau. Iedere keer verwonder ik mij over haar persoonlijke en zeer professionele aanpak. Ook haar team is helemaal afgestemd. Iedere dag wordt alles afgestemd en op jouw welzijn om het beste resultaat te halen. Een detox is voor mij is een maand heel bewust bezig zijn met voeding, mindfulness, yoga, adem en massages. De detoxdagen zijn voor mij ook een mooie stok achter de deur om alle social media los te laten. En het feit dat er iedere dag wordt gekookt en dat je niets hoeft, gun ik iedereen minimaal 1x per jaar. De eerste weken na de Detox verrassen mij iedere keer weer. Dit omdat er zoveel gebeurt tijdens het Detox proces dat is niet te beschrijven maar zeker de moeite waard om eens te ervaren.
Licht ruimte liefde en tijd voor mijzelf. Dank jullie wel een met name voor de onuitputbare kennis van Lita Dash. 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Namasté’.

Webshop, Conceptstore & producten

tekst volgt nog