Amlacid

Yasthi-Madhu (zoethout):

  • goed voor een normale maagfunctie
  • voor een goed zuur-base evenwicht in de maag
  • goed voor een normale darmfunctie
  • goed voor de blaasfunctie 
  • goed voor de prostaat

Amalaki:

  • bevordert de darmwerking

Haritaki en Bibhitaki:

  • ondersteunt het afweersysteem
  • ondersteunt de reinigende werking van de lever

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten.

 

Amlacid is een Ayurvedische kruidencombinatie waarin er verscheidene kruiden verwerkt zijn, zoals Yasthi-Madhu (zoethout), Amalaki, Haritaki en Bibhitaki. Op de dosha’s (constitutie) van een persoon heeft Amlacid een Pitta verlagende werking.  

 

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 1 capsule, een uur na de maaltijd met warm water innemen , tenzij anders geadviseerd. (Bevat zoethout: mensen met een hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden).

Ingrediënten: zie label.

Een verpakking bevat 90 vegetarische capsules.

 

Bekend als: Amlacid (met als basis: Avipattikara Churna).

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-048
€ 29,25

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

 

Meer informatie
Aantal 90
Soort Capsules
Vegetarisch Ja