Amla

  • anti-oxidant
  • gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen
  • helpt de spijsvertering en is goed voor een normale darmfunctie
  • ondersteunt de conditie van het oog

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten.

 

De Amla of Amalaki-boom (Phyllanthus emblica of Emblica officinalis) is een kleine tot middelgrote boom die, zowel wild als aangeplant, wijdverspreid in India voorkomt. De besvruchten van deze boom kunnen alleen in de wintermaanden geoogst worden en zijn van nature rijk aan vitamine C en anti-oxidanten. Werking van Amalaki Op de dosha’s (constitutie) van een persoon heeft Amalaki een Pitta verlagende werking en een harmoniserend effect op alle drie de dosha's.

 

Een verpakking bevat 60 vegetarische capsules.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 1 capsule met water innemen tenzij anders geadviseerd.

Ingrediënten: zie label.

 

Ook bekend als: Amla (Emblica officinalis), Indiase kruisbes, amalaki, Phyllanthus emblica, emblic myrobalan, Indian gooseberry, āmalaka, āmaḷā̃, Malacca tree, Cicca emblica, Diasperus emblica, Dichelactina nodicaulis, Emblica arborea, Phyllanthus glomeratus, Phyllanthus mairei, Phyllanthus mimosifolius, Phyllanthus taxifolius.

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-001
€ 18,00

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis. 

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 60
Soort Capsules
Vegetarisch Vegan