Alticon NF

Chinese basilicum:

  • ondersteunt de luchtwegen
  • om vrijer te ademen
  • goed voor het geheugen en het concentratievermogen

Haldi:

  • goed voor de lever, de bloedsomloop en het zenuwstelsel
  • beschermt de huid
  • ter ondersteuning van het hart
  • gunstig voor een goede geestelijke balans

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten.

 

Alticon NF is een Ayurvedische kruidencombinatie waarin er verschillende kruiden verwerkt zijn. Enkele belangrijke hiervan zijn Siris, Chinese basilicum en Haldi. Op de dosha’s (constitutie) van een persoon heeft Alticon NF een verlagende werking op Vata, Pitta en Kapha (Tridosha).

 

Een verpakking bevat 80 vegetarische capsules.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2-3 maal daags 2 capsules met water innemen tussen de maaltijden, tenzij anders geadviseerd. Kinderen halve dosering. Bevat zoethout: mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Ingredienten: zie label.

 

Ook bekend als: Albizia lebbeck, lebbeck, lebbek tree, flea tree, frywood, koko, woman's tongue tree, siris, vlooienboom, vrouwentong.

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-047
€ 39,90

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

 

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

 

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 80
Soort Capsules
Vegetarisch Ja