Ajamoda Arka

Ook bekend als: Trachyspermum roxburghianum, Carum roxburghianum, radhuni, রাধুনি, wild celery, wilde selderij, ajmod, अजमोद , अजमोद, ajamodika, अजमोदिका), kant-balu, phak chi lom, ผักชีล้อม, අසමෝදගම්, Asamodagam.

 

Een verpakking bevat 30 ml.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 10 tot 15 druppels, 2 maal per dag, tenzij anders voorgeschreven.

Werkzame stof: Ajamoda (Trachyspermum roxburghianum). Overige ingrediënten: Gedemineraliseerd water, Potassium sorbaat.

 

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

 

 

Op voorraad
Nog 10 beschikbaar
SKU
AYU-FS-051
€ 15,00

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

Schudden voor gebruik.

Label volgt nog.
Meer informatie
inhoud 30 ml
Soort Druppels
Vegetarisch Ja